Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
És ki más védhetné meg a zsidó
  2008-10-09 20:14:38, csütörtök
 
  From: VIKTOR GOLDMAN
Date: 2008.10.09. 6:43:43
To: bartus.laszlo@gmail.com
Subject: Hungary?s Prime Minister Promises to Protect Jews in his Country

Amerikai Magyar Népszava Szabadság

Tulajdonos: Atlantic Publishing & Holding Corp., 250 W 57th Street, Suite 732. New York, NY 10107
Kiadó: Olívia Media & Publishing Corp. 250 W 57th Street, Suite 732. New York, NY 10107-0732

Főszerkesztő: Bartus László részére!

Hungary's Prime Minister Promises to Protect Jews in his Country

Saturday, October 8, 2005


In an address at a New York synagogue, the Prime Minister of Hungary Ferenc Gyurcsany vowed to protect his nation's Jews, adding that his country had once before failed do to so during World War Two, according to the JTA.

"I personally, and my government and democratic Hungary, a member of NATO and the European Community with close ties to the United States, will make sure that the tragedy that was inflicted upon the Jewish people will never happen again," promised the Prime Minister during a Jewish New Year's address.

Mit is igértem ünnepélyesen az Unió zsidó közösségének már 2005-ben? Azt, hogy a zsidó népet érintő tragédiákra soha többé nem fog sor kerülni Magyarországon.

( http://www.eurojewcong.org/ejc/news.php?id_article=32 )

És ki más védhetné meg a zsidóságot az antiszemitizmustól, ha nem a baloldal?

Gyurcsány Ferenc beleöszödi beszéde, amelyben tényleg teljesen őszinte

...... ......őrült lóhalálában sikerült kieszelnünk, hogy akkor bele kell húznunk és addig kell ezt a k.... országot gyalázni, verni, fenyegetni, taposni, és népirtani, amíg nem kezdenek el arra utoló jeleket kibocsátani, mintha haragudnának ránk. Amire osztán pedig ráfoghatjuk, hogy azért olyan haragos a nép, mert ez itt mind szemét szélsőjobboldali terrorista-antiszemita.
Az őszödi beszéd és az azután következő húzásaink megoldották ezt a kényes problémát egy olyan sokrétűen kommunikációs hazugsággal, amit röviden őszödi böszmeségnek hívunk. Csak gratulálni tudok magamnak, a hétszázát neki. Megcsináltuk, gyerekek, meg az annyát. Felébresztettük a házinyuszi magyarokban a lázongó vadnyuszit. Ezt adjuk mi el antiszemitizmus és terrorizmusként az Uniónak és Izraelnek, hogy ezektől Európa zsidóságát meg kell védeni. Akiknek igazmondásom felől kétségei vannak, azoknak íme a bizonyíték.

A gyengébb sakkozók kedvéért íme a részletek, a kivédhetetlen sakk-lépések, amiket valójában kiterveltünk és megléptünk a gyanútlan magyar nép ellen:
1) Mivel ezek az új magyarok eddig nem reagáltak arra, hogy a nyakukon ülünk és raboljuk őket, és azt hitték békés demokráciában élnek, és tűrnek békében, meg kellett mondani nekik hogy sz....-t sem érnek, hogy felfogják végre diktatórikus elnyomásuk tényét, és végre elkezdjenek lázadozni ellenünk. Nos hát, ezért volt az őszödi beszéd, és azért nem kértem bocsánatot tőlük, mert az enyhített volna kevéske haragjukon.
2) Azután szépen szétvertük tüntetéseiket és nemzeti ünnepeiket, kivertük fogaikat és kilőttük szemeiket, hogy maradék hosszantűrésük is elpárologjék.
3) Ezután pedig bevezettük ?reformjainkat" az Új Magyarországért, amelyről még a kis böszmék is kiderítették, hogy nem más, mint szándékos országrombolás és népirtás.
E három lépés révén valóban sikerült is felkeltenünk a kívánt ellenkezést, hisz csak az, aki teljesen meghibbant, az nem tiltakozik, ha hazudnak neki, gyalázzák, elnyomják, lövöldözik és népirtják. Tiszta sor.
4) Majd később azt mondtuk, hogy aki ellenünk, saját népirtói ellen lázad, azaz minden épelméjű magyar, az mind szélsőjobbos antiszemita és terrorista csürhe. Sőt, azt mondtuk, hogy aki magyar nemzeti ünnepet ünnepel és magyar nemzeti zászlót tart, az máris ellenünk lázad, és aki ellenünk lázad az antiszemita. Ezzel a böszme magyar nép ellenkezését a zsidók ellen irányítottunk. Vegyétek észre, hogy ebben a lépésben mi magunk követjük el az antiszemitizmus bűnét, és eközben rákenjük az egészet a magyar népre és zászlóikra!
5) Majd még később pedig hozunk egy törvényt, amely szerint a gyűlöletbeszéd bűnének vádjával azonnal bekasznizható lesz mindenki, aki csak egy olyat is böffen, ami nekünk nem tetszik, mivel azt automatikusan antiszemita-terroristának nyilvánítjuk. Vegyétek észre, hogy a mi kommunikációs sokrétűségünk olyan sokrétű, hogy valójában megszünteti a kommunikációs sokrétűséget.
6) Ha szükséges, kérjük az uniós partnerektől, hogy hozzanak hirtelen egy új törvényt, hogy az antiszemitizmus elleni nemes harcban segítsenek bennünket. Hogy nehogy baj legyen, és nehogy kiderüljön, hogy valójában mi élesztgetnénk itt egy nem létező antiszemitizmust.

Hogy miben is áll a matthelyzet? Az a magyar, aki az őszödi beszéd és az azt követő nyilvánvalóan tudatos népirtása után nem válik ellenségünkké, az már eleve velünk van, az már eleve magyarellenes, és velünk együtt hazudott eddig is. A többi pedig vagy megérett a diliházra vagy megalkuvó féreg, s ezzel automatikusan hozzánk való, tehát ezekkel sincs gond. A többség pedig, ha lázad és nyekkeni mer, azt letartóztatjuk, zaklatjuk, lelövöldözzük, ütlegeljük, vallatjuk, bebörtönözzük, elítéljük, megfenyegetjük, üldözzük, ráküldjük az ávósított APEH-et, stb, tehát elhallgattatjuk vagy kicsináljuk. Bármerre mozdul vagy nem mozdul, vége van. Sakkmatt.

Hogy teljesen meghülyítsük a nemzetközi, esetleg még hitetlenkedő partnereinket, olykor belelövetünk saját székházunkba, letartóztatunk néhány hajléktalant és egy üveg pálinka fejében bevallatjuk vele, hogy éppen a New York-ihoz hasonló terrorista merényletet szervez a Budaházy kérésére. Ezután minden internetes weblapon közzétett visszaszámlálást, minden rendes nemzeti ünnepet, minden magyar zászlót, emellett pedig minden kormányellenes véleményt, minden őszödi hazugság elleni vagy bezárt iskola és kórház miatti tüntetést, mint a magyarországi antiszemitizmus és terrorizmus bizonyítékát borítékoljuk nemzetközi partnereinknek, amitől Feri majd megvédi az országot és egész Európát.
Miközben sakkmattot adtunk a magyaroknak, úgy megosztottuk őket, hogy azt öröm még nézni is. És ez a legjobb vicc az egészben: miközben ők azon derülnek jókat, hogy én ?bevallottam", hogy el....-tuk, valójában azzal, hogy ezt mondtam, azt értem el, hogy ezután nem lesz más lehetőségük, mint hogy el....-ják. De hát erről fogalmuk sincsen persze.
Vegyük például a Budaházy-t. Ha elfogjuk, akkor bekasznizzuk mint terroristát, ha nem, akkor azért maradhatott csak szabadlábon mert hazaáruló. Sakkmatt. De tudok nektek még mondani ilyen példákat nem egy milliót, hanem sokat.

Fogadni mernék, hogy a lényeget azért még ti, a baloldal sem értitek. A hazugságnak mindig vannak olyan sokrétű kommunikációs dimenziói, amelyek az igazságnak teljes hiányában is az igazság látszatává teszik azt. Ehhez a sakkjátszmához még az sem kell, hogy akár egy szál zsidó is jelen legyen nemhogy a kormányban, de még az egész nyüves országban sem. Sőt, az egész planétán se. Elég az, hogy legyen egy elv: egy olyan nemzetközi dogma, tabu és agymosás, mint az agyonköpült zsidó Holokauszt és az antiszemitizmus, és legyen egy olyan nemzetközi politikai, gazdasági és média zsarnokság, ami e tabura úgy kap mint varjú a takonyra. Aztán meg elég ha mi egy-két okot kreálunk arra, hogy a magyar nép végre ugorjon, (őszödi beszéd, magyargyűlölet, magyarirtás stb) és ezzel automatikusan antiszemitává válik, amire pedig rákap a nemzetközi varjú.

Azért végül is megcsináltuk a szerepünket gyerekek, a hétszázát neki. Bár országvezetéshez és számokhoz nem értünk, csak hazudozni, rabolni és lövöldözni tudunk, megvan a szerepünk a demokratikus Európában! Az antiszemitizmus és terrorizmus elleni harc! Ezért vagyunk!
És egyszerre kell megpróbálni előre vinni ezeket az ügyeket, fenntartani közöttünk az együttműködést, a jóhiszeműséget, biztosítani a koalíciós partner támogatását, fölkészíteni őket néhány záptojás fogadására, fölkészíteni a legbefolyásosabb lapok vezetőit, és vezető publicistáit, hogy mire számíthatnak. Bevonni őket ebbe a folyamatba, biztosítani a magyarok egész világ előtti lejáratását azzal vádolva őket, hogy mindegyik egy szemét antiszemita szélsőjobboldali terrorista csőcselék csürhe, és eközben itthon népirtani őket, ütni, verni, rabolni, hergelni.
Mikor azt mondjátok nekem, hogy vigyázzunk oda, mert hát az alkotmánybíróság vissza küldhet dolgokat, tudjuk mi ezt. Ezzel együtt is a figyelmeztetést és a tanácsokat ez ügyben köszönjük szépen, de teszünk rájuk magasról. Nem baj, hogy mondjátok, de higgyétek el, tudjuk. De hát mint ti is tudjátok, mi magasról teszünk az alkotmányra is, és ha a bírák sokat teszetoszáskodnak, majd leváltjuk őket. Vagy ha köll, átírjuk az alkotmányt őrült lóhalálában.

Meg átírunk minden törvényt, hogy nehogy baj legyen. Hogy ki ne derüljön, hogy mi vagyunk a bűnözők ebben a nyüves országban, ráadásul egy demokratikus unióban diktatúrát csináltunk. Mert dehogy tudtam kiszámolni minden lépésünknek a következményét. Nem tudjuk. Nincsen ennyi kapacitásunk. Az az igazság, hogy csak reggel 7 órától éjjelig dolgozik az egész tehetségtelen csapat és hiába, egy pont után nem lehet szélesíteni. Nem tudjuk 12-15 embernél többen körül ülni azt az asztalt, amelynél meg kell állapodni kormányzati emberekkel, minisztériumi emberekkel, meg szakértőkkel. Nem tudjuk. Amit meg lehetett csinálni rejtve a világ elől titokban, az amit az őszödi beszéd óta eltelt hat-hét hónapban meg lehetett csinálni az ország megosztásában, erkölcsi szétzüllesztésében, a félelemkeltésben, a provokációban, a gazdaság, jog, az oktatás, egészségügy, infrastruktúra, demokrácia és általában a civilizáció szétverésében, trükkök százaival meg ezreivel, hogy mindez az országon kívül ne tűnjön fel senkinek, és a nekünk falazó uniós partnerek számára ne legyen túl zsenánt, azt megtettük. Eközben pedig hazudozunk továbbra is egyfolytában, itthon is, az Uniónak meg a külföldi sajtónak is, reggel, délben meg este, mert muszáj, mert csak ehhez van kapacitásunk és tehetségünk, gyerekek.

És szegény anyám, aki tudja hogy az egészségügy megreformálását is terveztem, kérdezte a napokban: na mi van, megjavult az egészségügyi rendszer, fiam? Mondom: egy lószart, mama. Mi nem egészségügyi reformot folytatunk itt, hanem népirtást. És az az igazság, hogy nemcsak felismerik a nevedet, de a kórházak és orvosok nélkül maradt betegek másodpercenként emlegetnek is téged. Ez botrány. Hát ehhez képest, társadalmi értelemben a vizitdíj semmi.

Én azt mondom, nem baj, hogy nem vagyok tökéletes, akinek nem tetszik, az vegyen nagy levegőt, igyon k..va sok bort, mert minden más sérti valakinek az érdekét. Én nem akarok különleges meccseket játszani. Ahhoz énszerintem én nem köllök. Ezért számít sikernek az a bukásom is, hogy az EB-t se kaptuk meg. De azt nem mondhatjátok nekem, hogy rossz üzletember és rossz országvezető vagyok, meg hogy Feri a foci EB-t is el....-tad, mert az Holokauszt-gyalázásnak számít!

Mi mindent tudunk előre, naná, hisz mi csinálunk itt mindent. Én megmondtam előre Őszödön, hogy lesznek konfliktusok, naná hogy lesznek, hisz mást se csinálunk mint konfliktusokat. Egyrészt, mert eddig tart a tehetségünk gyerekek, másrészt azért hogy szándékosan hergeljük a népet. Igen. Igazatok van. Pontosan tudjuk mi azt, hogy rengeteg kockázattal nézünk szembe. Igen tudtuk, hogy lesznek repülő rohadt tojások és paradicsomok. De én azt mondom, megtanulni, nem fölszisszenni minden pillanatban, és menni előre, tojás ide, paradicsom oda.

Aki nem imádja, ha rohadt paradicsommal dobálják, arra én azt mondom, az ne menjen el bukott politikusnak, és az ne akarjon a baloldalon felállni. Énszerintem a sikeres politikához nem én köllök, és nem a baloldal, ahhoz más madám kell. De ez az én önimádatomat nem fogja megváltoztatni, sőt. És az se, hogy mán a madámnak se köllök. Mert én nem fogok naponta fölállni. Amíg van benne erő és megyünk előre, addig igen, és egyszer meg nagyon csöndben elmegyek. Mert azt, amit titokban csinálhattunk évekig, és amit egy darabig nem csinálhattuk, nehogy kiderüljön, azt most meg már olyan rohadtul kell csinálnunk, hogy majdnem belegebedünk. Őrült lóhalálában. Aztán lassan fölbukunk. Mert nem bírjuk jobban a tempót. Aztán amikor nem bírom, akkor meg kiabálok egyet.

De én legalább tudom, milyen fantasztikus kamikáze-érzés, amikor az ember úgy csinál politikát, hogy én megdoblak gumilövedékkel, és te visszadobsz paradicsommal és tojással, amit testőreink esernyőikkel hárítanak. És hogy azért érdemes politikusnak lenni itt a XXI. század elején, hogy csináljunk egy Új Magyarországot, amelyben olyan, hogy ?magyar" nem létezik többé. Csak azért. És tudni azt, hogy az adrenalin mindig a kellemes szinten flótázik, mert ha mégis seggre esnénk, akkor az Unió védőhálójára pottyanunk. Tudom én jól, hogy ez k.....a fontos. Úgy csinálhatjuk rá a politikát a jövő történelem könyveire, ahogy akarjuk, mert azokat baloldali utódaink úgyis átírják majd, ahogy nekik tetszik. És írnak belőlünk ki...szott jó könyveket a modern baloldalról.

És nem probléma, hogy elveszítjük akkor egy időre a társadalom támogatását. Naná, hogy elveszítjük, hiszen irtjuk őket. Aztán majd visszaszerezzük a pótlásukra idetelepített ázsiaiakét meg a többi nem-magyarét.
Teljesen mindegy, hogy a lakosság hány százaléka fog ránk szavazni, mert gondoskodom róla, hogy a következő szavazás idejére ne legyen se olyan, hogy lakosság, se olyan hogy szavazás. Lesz helyette néhány millió halott magyar és néhány millió más nemzetiségű élő. És a még lélegző magyar utcalakó koldusok közül a szavazóhelyiségek előtt törvénytelenül gyülekezőket gumilövedékekkel fogjuk kilőni a sorból mielőtt a szavazóládához jutnának. A gumilövedékek ellen tiltakozókat pedig automatikusan antiszemitává és terroristává minősítjük és egy új alkotmányos jogszabály és új uniós törvény értelmében éles töltényekkel fogjuk agyonlőni őket. A többiek meg előbb utóbb megunják és odébbállnak. (Azért nem mondom, hogy megunják és hazamennek, mert nem lesz hova hazamenjenek.) De azért a szavazóládák ott lesznek a helyükön, a francba is, mert demokráciát kell mutatnunk az uniós partnereknek.

És ha nagyon őszinte akarok lenni hozzátok, akkor azt mondom, hogy nincsen személyes sztorim ebben az ügyben, egyáltalán nincsen. Csak személyi kultuszom van. Ezért őrizzük itt a teljes politikai egységet, hogy nehogy nagy baj legyen, mert ha nekem ellen mertek állni, akkor nagy bajba kerültök. És vigyázzatok oda nagyon, mert ez itt nem az őszödi beszéd, ez itt nem kiszivárogni készült. Ha mindaz, amit itt elmondtam nektek, a titkok, amiket annyira őriztünk az imádott baloldalról kiderülnek, akkor hiába voltak a trükkök százai meg ezrei, akkor nagyon őszintén megmondom nektek, hogy ez bukás. Olyan bukás, amiből még én sem csinálhatok sikert. És amikor azt mondom, hogy bukás, akkor nem Magyarországról beszélek, hanem beszélek a baloldalról, a madámról, a koalíciós partnerről, beszélek rólatok is, és nagyon őszintén mondom nektek, beszélek magamról is. Az őszödi böszmeség óta lehetett még egy picikét itt teszetoszáskodni, de nem sokat. Gyorsan eljött az igazság pillanata. Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, az antiszemitizmus tabuja, az uniós partnerek támogatása, a cionista világsajtó, saját személyi kultusz-sztorim, és trükkök százai, amikről itt beszámoltam nektek, segítettek, hogy túléljünk egy kis ideig. De ha ez a beszédem is kiszivárog, akkor nincsen tovább. Nincsen.

Mit? Mi a baj? Valami nem tetszett a beszéden, Ildikó?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: antiszemitizmust, visszaszámlálást, országvezetéshez, teszetoszáskodni, félelemkeltésben, szélsőjobboldali, legbefolyásosabb, alkotmánybíróság, gumilövedékekkel, megreformálását, antiszemitizmus, magyarországról, magyarországért, figyelmeztetést, terrorizmusként, felébresztettük, másodpercenként, visszaszerezzük, elhallgattatjuk, törvénytelenül, megváltoztatni, letartóztatunk, gyűlöletbeszéd, jóhiszeműséget, szavazóládához, magyarországot, gumilövedékkel, magyargyűlölet, együttműködést, sakkjátszmához, partnereinknek, megfenyegetjük, országrombolás, kormányellenes, konfliktusokat, magyarországon, zsidó népet, őszödi beszéd, azután következő, kényes problémát, olyan sokrétűen, hétszázát neki, házinyuszi magyarokban, lázongó vadnyuszit, gyengébb sakkozók, kivédhetetlen sakk-lépések, gyanútlan magyar, nyakukon ülünk, enyhített volna, kívánt ellenkezést, mind szélsőjobbos, máris ellenünk, VIKTOR GOLDMAN, Prime Minister Promises, Protect Jews, Amerikai Magyar Népszava Szabadság, Atlantic Publishing, Holding Corp, Olívia Media, Publishing Corp, Bartus László, Prime Minister, Hungary Ferenc Gyurcsany, World War Two, European Community, United States, Jewish New Year, Gyurcsány Ferenc,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
George Byron - Ahogy itt jár -...  Hiányzik  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Reggel van  Mi lenne ha  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Bertolt Brecht -től idézet  Albert Einstein gondolata  Adakozás  Még csak most kezdődik a nap  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  képre írva  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Akarat  Régi emberek, akikre máig büsz...  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bounty krémes  képre írva  Hogy lehet megtartani  Ne kapaszkodj magasabbra,  Szép estét  Png lepke  Facebookon kaptam  Png telefon  Png ház  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Paul David Tripp Április 19  Boldog születésnapot a ma ünne...  Szívem  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nagyi telefonál  Esti kép  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Png fotel  Csak a fogyatkozás látható  Próbálj meg ...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Ami embereknek lehetetlen, az...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Csak a fogyatkozás látható  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem számIt  A kételkedés kezelése  Png ház  Hiányzik  Reménység és erő Krisztustól e...  Az engedelmesség miért nem vál...  Paul David Tripp Április 20  Alázat  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Adakozás  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Radikális szeretet  Hazára minden embernek szükség... 
Bejegyzés Címkék
zsidó népet, őszödi beszéd, azután következő, kényes problémát, olyan sokrétűen, hétszázát neki, házinyuszi magyarokban, lázongó vadnyuszit, gyengébb sakkozók, kivédhetetlen sakk-lépések, gyanútlan magyar, nyakukon ülünk, enyhített volna, kívánt ellenkezést, mind szélsőjobbos, máris ellenünk, böszme magyar, zsidók ellen, antiszemitizmus bűnét, magyar népre, gyűlöletbeszéd bűnének, kommunikációs sokrétűséget, uniós partnerektől, antiszemitizmus elleni, többi pedig, diliházra vagy, többség pedig, ávósított APEH-et, üveg pálinka, magyarországi antiszemitizmus, legjobb vicc, lényeget azért, hazugságnak mindig, igazságnak teljes, igazság látszatává, szál zsidó, egész nyüves, egész planétán, olyan nemzetközi, agyonköpült zsidó, nemzetközi varjú, szerepünket gyerekek, demokratikus Európában, koalíciós partner, legbefolyásosabb lapok, magyarok egész, szemét antiszemita, alkotmánybíróság vissza, bírák sokat, alkotmányt őrült, bűnözők ebben, nyüves országban, demokratikus unióban, egész tehetségtelen, pont után, világ elől, ország megosztásában, civilizáció szétverésében, országon kívül, nekünk falazó, külföldi sajtónak, egészségügy megreformálását, egészségügyi rendszer, vizitdíj semmi, vegyen nagy, foci EB-t, tehetségünk gyerekek, baloldalon felállni, sikeres politikához, adrenalin mindig, kellemes szinten, jövő történelem, modern baloldalról, társadalom támogatását, pótlásukra idetelepített, többi nem-magyarét, lakosság hány, következő szavazás, szavazóhelyiségek előtt, sorból mielőtt, szavazóládához jutnának, gumilövedékek ellen, uniós partnereknek, teljes politikai, imádott baloldalról, trükkök százai, koalíciós partnerről, őszödi böszmeség, igazság pillanata, isteni gondviselés, világgazdaság pénzbősége, antiszemitizmus tabuja, uniós partnerek, cionista világsajtó, antiszemitizmust, visszaszámlálást, országvezetéshez, teszetoszáskodni, félelemkeltésben, szélsőjobboldali, legbefolyásosabb, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3451
  • e Hét: 17681
  • e Hónap: 28792
  • e Év: 182288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.